Актуелности

Продужење грејне сезоне - по потреби

Грејна сезона за 2018./2019. годину званично је завршена 15. априла, али ће ЈКП "Горњи Милановац" грејати станове по потреби, најдуже до 3. маја.
У периоду од 16. априла до 3. маја, котларнице ће бити у приправности и спремне да испоруче топлотну енергију ако спољне температуре буду испод прописаног минимума од 12 степени.

Опширније

ЕКО КВИЗ 2019. ГОДИНЕ

У четвртак 11. априла у спортској хали „Бреза“ одржано је такмичење основних школа са територије наше општине у познавању екологије.

У програму овогодишњег Еко квиза учествовали су и малишани из предшколске групе ПУ „Сунце“ који су заједно са Љубицом, маскотом Јавног комуналног предузећа, извели представу ’’Рециклажа није гњаважа’’, која на занимљив начин упознаје децу са примарном селекцијом отпада.

Опширније

ОБАВЕШТЕЊЕ

ЈКП ’’Горњи Милановац’’ улаже велике напоре како би градско гробље сваке године добијало све лепши изглед и било уредније, чистије и опремљеније. За све то, улажу се знатна финансијска средства, која нису мала. Због тога је врло важно да сви корисници уредно плаћају своје обавезе.

Опширније