Skip links

Пијачни барометар 11.10.2024.године

Назив производа

Јединица мере

Цена

Column2

    

Першунов лист

везица

50

 

Першунов корен

кг

450-500

 

Пашканат

кг

450-500

 

Целер

кг

250-300

 

Рен

кг

1000-1200

 

Комплет за супу

кг

150

 

Лиске

везица

100

 

Блитва

везица

100

 

Спанаћ

кг350-400

  

Зелена салата

бокор

80

 

Зелена салата – украсна

бокор

 

Купус

кг

 

Купус млади

кг

80-100

 

Купус кисели

кг

150

 

Карфиол/Keљ

кг

400

 

Броколи / Келераба  ком.

кг

350-400 

Цвекла

кг

120-150

 

Шаргарепа

кг

150

 

 

   

Црни лук

кг

80-100

 

Црни лук – џак

10кг

600-800

 

Бели лук

кг

1000

 

везица

 

100

 

главица

 

40-50

 

Љубичасти лук

кг

120-150 

Празилук

кг

200-300

 

Kромпир

кг

80-100 

Кромпир-млади

кг

  

Кромпир џак

10кг

500-600

 

Пасуљ

   

бели

кг

450-500

 

ситни

кг

450

 

шарени

кг

500

 

жути

кг

800

 

Грашак

кг

 

 

Боранија

 

400

 

оловка

кг

400

 

шарена

кг

400

 

Ротква

кг

150

 

 

Ротквице

везица

  

Тиквице

кг

150-200

 

Пеца

кг

100-120-

Патлиџан

кг

100

 

Корнишони

кг

200-250

 

Краставци

кг

150-200

 

Пурењаци

комад

70

 

Паприка

   

свежа-црвена

кг

120-250

 

свежа-жута

кг

120-300

 

свежа-љута

комад

30-40 

феферони

кг

  

сува

везица

300

 

тучена

100г

180

 

млевена

100г

180

 

Парадајз

кг

120-200

 

Зелени парадајз

кг

100-150

 

Шампињони

кг

 

Грожђе

кг

250-350

 

Јабуке

кг

60-100

 

Крушке

кг

100-200 

Брескве

кг

200 

Нектарине

кг

100-150

 

Шефтелије

кг

200

 

Диње

кг

 

 

Дуње

кг

100-150 

Шљиве

кг

100-150

 

Мушмуле

кг

 

Суве шљиве

   

са кошчицом

кг

500

 

без кошчице

кг

700

 

Суве урме

кг

500

 

Суве смокве

кг

700

 

Суво грожђе

кг

800

 

Суве кајсије

кг

1500

 

Ораси

кг

1200-1500

 

Лешници

кг

1500

 

Бадеми

кг

1500

 

Мед

кг

1200

 

Мед у саћу

кг

1300

 

Мешавина за имунитет

500г

800

 

Прополис

флашица

300

 

Пшенично брашно

кг

150

 

Пројино брашно

кг

200

 

Ражано брашно

кг

150

 

Хељдино брашно

кг

300-400

 

Јаја

комад

15-18

 

домаћа

комад

20-25

 

Млади сир

кг

500

 

Стари сир

кг

600-750

 

Паприка у павлаци

кг

580

 

Кајмак

кг

1300

 

Овчије месо

кг

2800-3200

 

Говеђа пршута

кг

3000

 

Суџук

кг

1600

 

Свињска пршута

кг

1600-1800

 

Суви врат

кг

1600

 

Сува ребра

кг

800-1600

 

Суве кости

кг

450

 

Чајна, будимска, сремска кобасицa

1200-1400

 

Сланина

кг

900-1600

 

Маст

кг

450

 

Чварци

кг

1600

 

Кавурма

кг 

700

 

Радно време:

   

понедељак-петак

06-16h

  

викендом

сточна пијаца (петком)

 

 

06-15h

06-08х