Skip links

Обавештење

                                                     ОБАВЕШТЕЊЕ

ЈКП “Горњи Милановац”, обавештава кориснике система даљинског грејања да је грејна сезона почела 15.10.текуће године. Испорука топлотне енергије корисницима вршиће се 24 часа дневно током целе грејне сезоне.

Сви стамбени и пословни простори који су повезани на систем даљинског грејања уредно су снадбевена одговарајућом количином топлотне енергије сходно спољним температурама.

Подсећамо Управнике стамбених заједница и кориснике да је као и почетком сваке грејне сезоне неопходно да се испусти ваздух из грејних тела (радијатора) како би у што краћем року дошло до нормализације у снадбевању објеката топлотном енергијом. Уколико се напред наведено не уради очекивани су проблеми унутар објеката који се манифестују кроз недовољну температуру у радијаторима целе вертикале, половина радијатора је загрејана, а друга половина тотално хладна, цео радијатор је хладан. Уколико се у радијаторима чује звук воде то је показатељ да није испуштен ваздух. Молимо Управнике зграда да изврше контролу, опомену надлежне унутар стамбених објеката да испусте ваздух из грејних тела преко озрачних вентила.

ЈКП „Горњи Милановац“ као Енергетски субјект има обавезу одржавања инфраструктуре до топлотних подстаница, али не и унутрашњих грејних инсталација зграде и пословних просторија корисника.

ЈКП “Горњи Милановац”